ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden

Pepita d’Oro Atelier is geregistreerd bij de kamer van Koophandel te Den Haag met nummer: 65579194. 

BTW-nummer: op aanvraag E-mail: info@pepitadoroatelier.nl 

Telefoonnummer: + 31 (0) 70 330 66 40 

Pepita d’Oro Atelier winkel (zie website voor openingstijden) Thomsonlaan 104-A, 2565 JG Den Haag, Nederland 

Artikel 1. | Algemeen 1.1 De Algemene Voorwaarden van Pepita d’Oro Atelier zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen van Pepita d’Oro Atelier. Wanneer u een artikel bestelt, gaat u akkoord met deze voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, neem dan contact op met Pepita d’Oro Atelier via info@pepitadoroatelier.nl 

Artikel 2. | Overeenkomst en Bestelling 
2.1 De overeenkomst is bindend op het moment dat u een bestelling plaatst. Pepita d’Oro Atelier verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is Pepita d’Oro Atelier de enige eigenaar van de producten. 2.2 Zodra je bestelling is verwerkt, ontvangt uw per e-mail een bevestiging dat de betaling is geaccepteerd en een e-mailbericht met de factuur en de details van je bestelling.

 

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en kunnen dus iets afwijken. Als een product niet aan u verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan niet een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

 

Artikel 3. | Betaling en Betaalmethoden
3.1 Bij Pepita d’Oro Atelier kunt u kiezen uit drie beveiligde betaalmethoden: Ideal, Paypal en Creditcard.


3.2 Als Pepita d’Oro Atelier per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website – en het gaat duidelijk om een vergissing – hebben we het recht om dat aan te passen. Ook als je dat artikel al hebt besteld.


3.3 Alle productprijzen op pepitadoroatelier.nl zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.

 

3.4 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat Pepita d’Oro Atelier of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcardgegevens niet zichtbaar. Als je betaalt met Visa of Mastercard is er extra bescherming door speciale verificatiemethoden (Verified by Visa of Mastercard Secure Code).
 

Artikel 4. | Levering

4.1 Pepita d’Oro Atelier heeft twee leveringsmethoden:

 • Ophalen bij de Pepita d’Oro Atelier winkel aan de Thomsonlaan 104-A, 2565 JG Den Haag, Nederland.

 • Met de koeriersdienst DHL/Post NL.
   

4.2 Als je per ongeluk een verkeerd afleveradres hebt opgegeven, de verkeerde leveringsoptie hebt gekozen of niet thuis was toen DHL/Post NL het pakket kwam afleveren – en daarom extra kosten van toepassing zijn – brengt Pepita d’Oro Atelier deze extra kosten bij u in rekening.

4.3 Pepita d’Oro Atelier verzendt de bestelling zo snel mogelijk na betaling van de overeenkomst. Pepita d’Oro Atelier streeft er altijd naar dat je je bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) laten wij dat u onmiddellijk weten.

4.4 Tot en met het moment van levering draagt Pepita d’Oro Atelier de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.


4.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 5 genoemde levertijden, de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. Pepita d’Oro Atelier zal echter altijd alles in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 5. | Zichttermijn
5.1 Pepita d’Oro Atelier streeft ernaar alle klanten blij te maken met hun aankoop. Toch raden wij u aan de kwaliteit en het aantal producten binnen veertien werkdagen te controleren. Als er iets niet in orde is, stuur dan een e-mailbericht naar info@pepitadoroatelier.nl. Dan sturen wij u een retouretiket.
 

Artikel 6. | Retourneren & Omruilen
6.1 We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien dagen de tijd om het product terug te sturen.

 

6.2 Het retourformulier moet altijd in de doos worden meegestuurd.

 

6.3 U kunt het pakket samen met het retourformulier terugsturen naar:

 • Pepita d’Oro Atelier
  Thomsonlaan 104-A
  2565 JG Den Haag
  Nederland

 

6.4 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor uw rekening.

 

6.5 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, hebben we het recht de geretourneerde artikelen te weigeren.

 

6.6 Restitutie vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

 

6.7 Pepita d’Oro Atelier kan de teruggaaf alleen overmaken naar de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

Artikel 7. | Garantie
7.1 Na de zichttermijn van veertien dagen (artikel 5.1) geeft Pepita d’Oro Atelier twee maanden garantie op de kwaliteit van het product. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het product, stuur dan een e-mail naar info@pepitadoroatelier.nl. Dan sturen we u een retouretiket.

 

7.2 Pepita d’Oro Atelier zal u een passend alternatief voorstellen, maar Pepita d’Oro Atelier besluit welke van de volgende opties wordt gekozen.

 • Reparatie

 • Vervanging

 • Restitutie

 

7.3 In het geval van restitutie, vindt terugbetaling (inclusief verzendkosten) plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst en controle.

 

7.4 Als we het artikel repareren of vervangen, kan dat tot 14 werkdagen duren.

 

7.5 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als jij of anderen wijzigingen aan het product hebben aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. | Copyright
8.1 Alle foto's en afbeeldingen die worden gebruikt door Pepita d’Oro Atelier zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Pepita d’Oro Atelier mogen foto's en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.
 

Artikel 9. | Geschillen
9.1 Alle rechtsverhoudingen worden uitsluitend beheerst door het Nederlands recht.

 

9.2 Heeft u een opmerking of een tip? Stuur een e-mail naar info@pepitadoroatelier.nl, dan nemen wij contact met u op.
Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 29-03-2019