Pepita d’Oro Atelier een droom die werkelijkheid is geworden

Rose van Ginneken, de eigenaresse en oprichtster van Pepita d’Oro Atelier heeft een voorliefde voor sieraden en de klant die ze draagt. Het belangrijkste is dat u sieraden draagt die bij u passen.

Iedereen is anders en uniek, daarom kunt u bij Pepita sieraden laten maken die perfect bij u en uw persoonlijkheid passen.

Rose is afgestudeerd goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven & Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft passie voor haar vak en alle sieraden worden dan ook met de hand vervaardigd.

Naast het vervaardigen van deze prachtige sieraden, maakt Rose graag contact met de klant zelf. “Zo kan ik pas echt zelf zien en aanvoelen wat perfect zal passen bij mijn klant”. Al haar sieraden zijn gemaakt van zilver, goud (14 of 18 karaat) en de mooiste edelstenen.

Ook biedt Pepita d’Oro Atelier sieraden van andere merken aan. Zo is er keuze genoeg en zit er altijd een mooi sieraad voor u bij!

Wilt u graag iets persoonlijks laten maken? Dat kan! Contact Rose via e mail of telefoon of kom gewoon gezellig langs in ons Atelier in Den Haag en wij helpen u graag verder!

Latest News

Be aware of all the events in the world of jewelry.

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

Meld je aan en ontvang meteen een 10% kortingscode!

We sturen je geen spam!