OVER PEPITA D'ORO ATELIER

Pepita d’Oro Atelier is een droom die werkelijkheid is geworden. Rose van Ginneken, de eigenaresse en oprichtster van Pepita d’Oro heeft een voorliefde voor sieraden en de klant die ze draagt. 

Het belangrijkste is dat je sieraden draagt die bij jou passen. Iedereen is anders en uniek, daarom kan je bij Pepita sieraden laten maken die perfect bij jou en je persoonlijkheid passen. 

 

Rose is afgestudeerd goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven en Willem de Kooning Academie in Rotterdam en heeft passie voor haar vak en alle sieraden worden dan ook met de hand vervaardigd.

 

Naast het vervaardigen van deze prachtige sieraden, maakt Rose graag contact met de klant zelf. “Zo kan ik pas echt zelf zien en aanvoelen wat perfect zal passen bij mijn klant”. Al haar sieraden zijn gemaakt van zilver, goud (14 of 18 karaat) en de mooiste edelstenen.

 

Ook bied Pepita d’Oro Atelier sieraden van andere merken aan. Zo is er keuze genoeg en zit er altijd een mooi sieraad voor jou bij!

 

Wil je graag iets persoonlijks laten maken? Dat kan! Contact Rose via mail of telefoon of kom gewoon gezellig langs in ons Atelier in Den Haag en wij helpen je graag verder!

IMG_2725.JPG