Retourneren & ruilen

Pepita d’Oro Atelier (hierna; Pepita) hoopt natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen. 

Retourneren 
Meld uw retour aan via info@pepitadoroatelier.nl

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. 

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan: 

Pepita d’Oro Atelier
Thomsonlaan 104-A
2565 JG Den Haag
Nederland 

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. Pepita raad u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat Pepita niet verantwoordelijk is als het pakket kwijtraakt. 

LET OP!

Sieraden die persoonlijk voor u zijn gemaakt of een gravure bevatten kunnen helaas niet retour gestuurd worden. Mocht u toch om een of andere reden niet tevreden zijn, neem dan contact met Pepita op, zodat Pepita samen met u een passende oplossing kan vinden. 

Stuur uw mail naar info@pepitadoroatelier.nl

(Lees alle voorwaarden in de ‘Algemene Voorwaarden’)

Terugbetaling ontvangen
Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat Pepita het bedrag alleen kan terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen. Ruilen? Pepita biedt helaas slechts terugbetaling aan. Wilt u een artikel ruilen dan raadt Pepita u aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die u wenst.

Retourformulier

Vul dit retourformulier in:

 

RETOURZENDING INFORMATIE

 

Klantgegevens

Naam: ……

Email:……

Adres:……

 

Stad en Postcode: ……

 

Land:…… 

Ordernummer: …..

  

Product(en):……

Reden  voor  retourzending:……

Datum: …….

Gewenste oplossing 

Vervangend(e) product(en):* 

o Nee

o Ja

* Deze optie is alleen beschikbaar in het geval van een defect product.

 

10%

korting, speciaal voor jou 🎁

Schrijf je in om je exclusieve korting te ontvangen en blijf op de hoogte van onze laatste producten en aanbiedingen!

Meld je aan en ontvang meteen een 10% kortingscode!

We sturen je geen spam!