RUILEN & RETOURNEREN

Ruilen & retourneren

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Als u dat om een of andere reden niet bent, dan heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen. 

Retourneren 
Meld uw retour aan via info@pepitadoroatelier.nl

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht. 

U kunt het pakket met het retourformulier sturen aan: 

Pepita d’Oro Atelier
Thomsonlaan 104-A
2565 JG Den Haag
Nederland 

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor uw rekening zijn. We raden u aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat wij niet verantwoordelijk zijn als het pakket kwijtraakt. 

Retourformulier 
U kunt een retourformulier aanvragen via info@pepitadoroatelier.nl tijdens de aanmelding van uw retour. 

 

Terugbetaling ontvangen
Als uw retourzending is verwerkt ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen 14 dagen terugbetaald worden op de rekening van uw oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen. Ruilen? Wij bieden helaas slechts terugbetaling aan. Wilt u een artikel ruilen dan raden we u aan om het ongewenste artikel retour te zenden en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het juiste artikel of de juiste maat die u wenst.